Despre Elena

ElenaDobre

Cine sunt eu?

Totul a pornit, de fapt, de la aceasta întrebare: „Cine sunt eu?”

In anul 2011 am trăit o serie de evenimente, atât pe plan personal cat și în cariera, care m-au făcut sa ma întreb dacă sunt pe drumul cel bun.

Asa a început pentru mine călătoria de dezvoltare personala și de descoperire a misiunii în viata.

Pe parcurs, am înțeles urmatoarele lucruri:

  • Liber esti atunci cand incepi sa te cunosti, si iti permiti sa fi tu insuti, autentic, atât în relația cu tine, cat și fata de ceilalți.
  • Nu exista raspuns fix la intrebarea „cine sunt eu?”. Suntem prea multe lucruri in acelasi timp, pentru a exista un raspuns exact. 
  • Mai important decat sa raspunzi la intrebarea „cine sunt eu?”, este sa stii „Ce este important pentru tine in momentul de fata?” si „Cine ti-ar place sa fii?” 

In ultimii ani, au avut loc multe transformari in viata mea, si au inceput noi drumuri. Am lasat in urma ingineria, si m-am indreptat spre coaching. In plan personal, sunt in relatie alaturi de un om minunat, si avem impreuna un baietel de 1 anisor.

Scurt istoric:

  • din copilărie am început sa am înclinații umaniste: imi plac oamenii, psihologia, filosofia, lectura și diversitatea vieții;
  • prima mea specializare, este cea de inginer: am absolvit Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universității Politehnica București;
  • în 2011 am acceptat sa ascult chemarea sufletului, si am inceput sa studiez lucruri care ma atrag cu adevarat: am urmat un curs de NLP Practitionner, iar apoi NLP Master; cu aceasta ocazie, am descoperit tehnici și exerciții psihologice, care m-au ajutat sa înțeleg cum funcționăm noi oamenii, și cum ne putem schimba viata în bine;
  • tot în 2011, au început sa ma preocupe subiectele legate de spiritualitate;
  • în toamna lui 2012 am început proiectul Relații Autentice
  • sunt coach in devenire: urmez cursul lui Anthony Robbins ai al lui Cloe Madanes: Strategic Intervention Coaching si Relationship and Family Educator;

Visul meu este sa vad cat mai multi oameni împliniți, si cat mai multe relații armonioase – dacă oamenii sunt mai fericiți, cu siguranța, lumea va deveni un loc mai frumos.

Iți mulțumesc pentru interesul tău, și pentru timpul petrecut aici! 🙂

Te imbratisez cu drag,

Elena