OMG (Obiective, Mindfulness, Grup de Suport)

Author: Elena This entry was posted in Coaching, Evenimente and tagged , , .
Sursa foto: aici
.
Te invit la o serie de intalniri bi-lunare care au rolul de a te ajuta sa iti alegi o directie de viata, sa intelegi modul in care functionezi si sa inveti sa faci lucrurile cu iubire si respect fata de tine.
 
 
 
DE CE OBIECTIVE?
 
Pentru ca fiecare dintre noi are dorinte si nevoi pe care le-ar vrea implinite.
Poate fi vorba de a castiga mai multi bani, de a pierde cateva kilograme, de a reusi sa gestionezi mai bine timpul sau orice altceva la care tanjesti.
 
 
 
DE CE MINDFULNESS
 
Pentru ca este una dintre cele mai eficiente forme de a deveni constienti de noi insine si de a intelege felul in care functionam.
 
Adesea, pe drumul spre ceea ce ne dorim, apar in cale tentatiile si ajungem sa ne auto-sabotam. Dam gres si incepem sa ne bicium pentru ca nu reusim ce ne-am propus.
 
Cu ajutorul minfulness invatam sa luam decizii in mod constient si sa inaintam spre ceea ce ne dorim cu iubire si respect fata de noi insine.
 
 
DE CE GRUP DE SPRIJIN?
 
Pentru ca putem invata mult mai mult unii de la altii decat atunci cand ne aflam singuri pe drum.
 
Pentru ca ne putem incuraja si sprijini reciproc spre ceea ce ne dorim fiecare sa realizam.
 
 
Cand?
Duminica, 09 Iulie, ora 10:00 (pana la ora 12:00)
 
Unde?
Zona Metrou Eroilor, cel mai probabil intr-un spatiu verde. (detalii suplimentare celor care confirma prezenta)
 
Facilitator: Elena Dobre
Investitie: 30 Ron
.
Inscrierile se fac pe adresa de prin mesaj privat pe pagina de Facebook RelatiiAutentice ( https://www.facebook.com/RelatiiAutentice/?fref=ts ) cu textul ‘particip si numarul de telefon.
 
 

Alte articole interesante

Experiment de crestere a puterii personale: integr...       Foarte multi oameni se plang ca nu se simt la carma vietii lor, ca nu au putere personala. Au senzatia ca sunt ma...
Care e pretul evolutiei, si in ce fel iti afecteaz... "Solitudinea este preţul evoluţiei" Paramahastra Yogananda "Evoluţia umanităţii nu înseamnă emancipare" Betty Marcovici Buna! Bine te-am gasit! ...
Mai multe angajamente decat poti duce? Ce te face ...   Sunt destui oameni care se trezesc prinsi in mai multe angajamente decat pot duce. Cum au ajuns asa, si de ce, nici ei nu mai stiu. A...
Da mai departe:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>