Te invit la intalnirile OMG (obiective, mindfulness, grup de suport)

Author: Elena This entry was posted in Coaching and tagged , , .

 

 

Buna,

 

Ma preocupa dezvoltarea pesonala de mai bine de 5 ani si am observat ca evolutia la modul real se intampla cand doua conditii sunt indeplinite:

  • cand esti deschis sa inveti, sa iti descoperi  noi limite si sa le depasesti
  • cand actionezi constant intr-o directie

 

A actiona constant intr-o directie poate lua forma unui obiectiv. Tu iti setezi o tinta si faci pasii necesari pentru a ajunge acolo. Insa nu tinta e scopul adevarat. Cine devii ca persoana in drumul spre tinta, asta e esenta.

 

Sunt din ce in ce mai multe persoane interesate sa evolueze. Pentru multi oameni evolutia se rezuma la a citi articole si a participa la diverse cursuri si seminarii.

Toate acestea sunt bune pana la un punct.  Articolele si cursurile te ajuta sa iti schimbi perceptia asupra a diferite lucruri. Insa te mentin cam la acelasi nivel de dezvoltare.

 

Evolutia autentica incepe in momentul in care iti propui sa realizezi ceva. Atunci, pe terenul de joaca, descoperi cum stau lucrurile cu adevarat, care sunt fricile care iti dau tarcoale, ce auto-sabotori te abat de la drum, ce abordari ai in fata problemelor si cat de sanatoase sunt acestea pentru tine…

 

Ideile te ajuta sa visezi, sa schimbi tabloul. Practica te caleste si te transforma.

 

Cu aceste idei in minte, m-am hotarat sa lansez un proiect la care ma gandesc de ceva vreme. 

 

Te invit la o serie de intalniri bi-lunare care au rolul de a te ajuta sa iti setezi o directie de viata, sa intelegi modul in care functionezi si sa inveti sa faci lucrurile cu iubire si respect fata de tine.

DE CE OBIECTIVE?

Pentru ca fiecare dintre noi are dorinte si nevoi pe care le vrea implinite.
Poate fi vorba de a castiga mai multi bani, de a pierde cateva kilograme, de a reusi sa gestionezi mai bine timpul sau orice altceva la care tanjesti.


DE CE MINDFULNESS?

Pentru ca este una dintre cele mai eficiente forme de a deveni constienti de noi insine si de a intelege felul in care functionam.

Adesea, pe drumul spre ceea ce ne dorim, apar in cale tentatiile si ajungem sa ne auto-sabotam. Dam gres si incepem sa ne bicium pentru ca nu am reusit ce ne-am propus.

Cu ajutorul minfulness invatam sa luam decizii in mod constient si sa inaintam spre ceea ce ne dorim cu iubire si respect fata de noi insine.

.

 

DE CE GRUP DE SPRIJIN?

Pentru ca putem invata mult mai mult unii de la altii decat atunci cand ne aflam singuri pe drum.

Pentru ca ne putem incuraja si sprijini reciproc spre ceea ce ne dorim fiecare sa realizam.

.

Cand?
Sambata, 10 Iunie, ora 10:30

.

Unde?
Zona Metrou Eroilor, cel mai probabil intr-un spatiu verde. (detalii suplimentare celor care confirma prezenta)

.

Facilitator: Elena Dobre (eu :))

.

Donatie recomandata: 25 Ron

.

Pentru a ma anunta ca vrei sa participi poti sa imi trimiti un mesaj pe contact@relatiiautentice.ro sau sa imi scrii un mesaj privat pe Facebook.

 

Te salut cu drag,

Elena

 

Eroare › WordPress

Situl întâmpină dificultăți tehnice.